Kom naar onze ALV & Regiobijeenkomst - Huurdersparticipatie in de boardroom?

05-10-2023 22:58

Wij nodigen onze leden graag uit voor een bijzondere dag waarop we zowel onze ALV als de boeiende regiobijeenkomst over de uitdagingen en kansen van huurdersparticipatie organiseren. Het belooft een bijeenkomst (van 15:30 tot 21:00 uur) vol inzichten, discussies en waardevolle ontmoetingen te worden. Hier vindt u meer informatie over beide evenementen:

Regiobijeenkomst: Huurdersparticipatie in de boardroom? 

Samen verkennen we de reis van deze woningcorporatie op het gebied van huurdersparticipatie. Leystromen heeft zowel uitdagingen als successen gekend in hun interactie met huurdersorganisaties. Van conflicten tot het opzetten van een mooie nieuwe organisatie.

Wat heeft Leystromen geleerd? Hoe heeft de corporatie zich voorbereid op de toekomst met hun nieuwe huurdersorganisatie en andere vernieuwende vormen van participatie? Hoe verankeren zij de huurdersstem in de boardroom? Dit zijn enkele van de vragen die we zullen bespreken. Daarnaast willen we graag horen hoe het met participatie bij uw corporatie gaat en welke ervaringen u kunt delen.

Mis deze waardevolle bijeenkomst niet en voeg uw inzichten toe aan dit belangrijke gesprek over de toekomst van huurdersparticipatie in de volkshuisvesting.

Algemene Ledenvergadering (ALV) 

Tijdens de ALV op 28 november (inloop vanaf 15:30, start 16:00 uur en einde om 17:30) staan belangrijke onderwerpen op de agenda die van invloed zijn op de toekomst van onze vereniging en het toezicht op woningcorporaties.

Uw betrokkenheid is van groot belang om deze belangrijke kwesties te bespreken en beslissingen te nemen die onze vereniging en het toezicht op woningcorporaties zullen vormgeven. Wij kijken uit naar uw deelname en input.

U heeft de keuze om of fysiek deel te nemen aan de ALV op de locatie Rijen (bij Tilburg) of de ALV via een livestream te volgen. Als u zich aanmeldt voor de livestream ontvangt u op 14 november de link en de codes voor het online volgen van de ALV. Via de livestream kunt u niet deelnemen aan de discussie, bij fysieke deelname kan dat wel.

Meer lezen en aanmelden


Veel gezocht