VTW ALV en Regiobijeenkomst Huurderparticipatie de boardroom?

28-11-2023 15:30 - 21:00
Leystromen Rijen (bij Tilburg)
diversen
2
Naar leden login voor inschrijven

Omschrijving bijeenkomst

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere dag waarop we zowel onze ALV als een boeiende regiobijeenkomst organiseren. Het belooft een dag vol inzichten, discussies en waardevolle ontmoetingen te worden. Hier vindt u meer informatie over beide evenementen.

Regiobijeenkomst: Huurdersparticipatie in de boardroom?
Samen verkennen we de reis van deze woningcorporatie op het gebied van huurdersparticipatie Leystromen heeft zowel uitdagingen als successen gekend in hun interactie met huurdersorganisaties. Van conflicten tot het opzetten van een mooie nieuwe organisatie.

Wat heeft Leystromen geleerd? Hoe heeft de corporatie zich voorbereid op de toekomst met hun nieuwe huurdersorganisatie en andere vernieuwende vormen van participatie? Hoe verankeren zij de huurdersstem in de boardroom? Dit zijn enkele van de vragen die we zullen bespreken.

Daarnaast willen we graag horen hoe het met participatie bij uw corporatie gaat. Welke ervaringen kunt u delen? En hoe denkt u over de manier waarop huurdersparticipatie is geregeld. Is de wettelijke manier waarop participatie is vastgelegd wat u betreft nog steeds effectief? We willen ingaan op deze kwesties en samen in gesprek gaan.
Mis deze waardevolle bijeenkomst niet en voeg uw inzichten toe aan dit belangrijke gesprek over de toekomst van huurdersparticipatie in de volkshuisvesting.
________________________________________

VTW ALV 16.00 - 17.30 uur

Tijdens de ALV op 28 november staan belangrijke onderwerpen op de agenda die van invloed zijn op de toekomst van onze vereniging en het toezicht op woningcorporaties.

Uw betrokkenheid is van groot belang om deze belangrijke kwesties te bespreken en beslissingen te nemen die onze vereniging en het toezicht op woningcorporaties zullen vormgeven. Wij kijken uit naar uw deelname en input.

Fysiek deelnemen óf online volgen
U heeft de keuze om of fysiek deel te nemen aan de ALV op de locatie Rijen (bij Tilburg) of de ALV via een livestream te volgen. Als u zich aanmeldt voor de livestream ontvangt u de link voor het online volgen van de ALV. Via de livestream kunt u niet deelnemen aan de discussie, bij fysieke deelname kan dat wel.

Ongeacht deelname: wel stemmen en wel vragen stellen
Ook als u niet fysiek kan deelnemen aan de ALV of deze niet online kan volgen, kunt u vooraf wel stemmen en/of vragen stellen. Uw stem wordt dan gelijkgesteld aan een stem uitgebracht tijdens de ALV.

Alleen elektronisch stemmen: vanaf 14 november
U kunt voor de ALV alleen elektronisch uw stemrecht uitoefenen via https://leden.vtw.nl/votes. Dit kan vanaf 14 november tot het moment van besluitvorming in de ALV.

Tijdsindeling programma

15.30 uur Inloop
16.00 uur ALV met livestream
17.30 uur Netwerkmaaltijd
18:30 uur Start regiobijeenkomst
Deel 1: Focus op ontwikkelingen formele huurderorganisatie en andere vormen van participatie bij Leystromen
Deel 2: Met elkaar in gesprek (interactief) via o.a. stellingen en roulerend (caroussel)
21.00 uur Einde bijeenkomst
Terug naar overzicht

Veel gezocht