VTW-leden ontvangen boek 'Dividend van diversiteit' met korting

09-02-2010 07:00

Heske van Eyck van Heslinga en Sylvia van der Raad schreven 'Dividend van diversiteit. De kracht van het verschilt in de bedrijfstop' (2008, Maes & Lunau Executive Search). Hierin wordt aan toezichthouders en bestuurders gevraagd hoe zij denken over het dividend van diversiteit.
VTW-leden kunnen het boek voor een speciale VTW-ledenprijs van € 10 bestellen (normale prijs € 24,50) door een mail te sturen naar  bureau@vtw.nl.

Opvattingen over de praktijk van diversiteit vormen de grondslag van dit boek. Naast het te weten komen wat bestuurders, aandeelhouders en commissarissen als diveriteit herkennen, willen de auteurs ook van hen weten waarom zij wel of niet aan de slag willen gaan of wellicht al aan de slag zijn met dit thema; hoe zij invulling geven aan de praktijk van diversiteit; wat zij verwachten van diversiteit en wat hun eigen rol binnen het diversiteitsthema is.

In 'Dividend van diversiteit' worden de inzichten uit de literatuur en wetenschap gecombineerd met de bevindingen uit online onderzoek, waaraan bijna zevenhonderd bestuurders en commissarissen hebben deelgenomen. Het boek wordt gelardeerd met uitspraken van dertig opninieleiders. Aan het woord komen o.a. Ben Verwaayen (voormalig CEO Britisch Telecom), Trude Maas-de Brouwer (toezichthouder bij diverse bedrijfven en voormalig lid RvC ABN AMRO) en Sybilla Dekker (toezichthouder bij verschillende bedrijven en voorzitter Taskforce Vrouwen naar de Top).

Test

Test


Veel gezocht