Traineeplekken gezocht voor aankomende commissarissen

24-11-2022 10:26

Na acht succesvolle edities starten de VTW en de VTW Academie eind dit jaar met de negende leergang voor aankomende commissarissen bij woningcorporaties. Deze leergang is bedoeld voor mensen die zeer gemotiveerd zijn om commissaris bij een woningcorporatie te worden en zich daar goed op willen voorbereiden. De leergang bestaat uit acht opleidingsdagen, verspreid over één jaar. Dit wordt gecombineerd met een traineeship van een jaar bij een Raad van Commissarissen.

Klik hier voor meer informatie over de leergang.

Staat uw corporatie ervoor open om een trainee mee te laten draaien met uw raad? Wij zijn op zoek naar RvC's die een plek beschikbaar willen stellen voor één van deze aankomende commissarissen. Het is een uitgelezen kans om een frisse blik binnen te halen, om externe observaties te ontvangen en een bijdrage te leveren aan de kwaliteitsbevordering van nieuwe commissarissen. De VTW Academie komt graag met u in contact!

Mocht u daarnaast nog iemand uit uw netwerk weten die interesse heeft in een toekomstig commissariaat? Geïnteresseerden die zich willen verdiepen in dit vak kunnen zich nog steeds aanmelden voor deze leergang!


Veel gezocht