Slotpublicatie Het Glazen Huis; leren door verantwoorden

28-03-2012 05:00

Na 6 jaar leren door verantwoorden heeft Het Glazen Huis een slotpublicatie gemaakt. In deze publicatie kijken de beoordelingscommissie, de screeningcommissie, de jury en de winnaars terug op 6 jaar Het Glazen Huis. Zij geven allen tips voor het schrijven van een goed jaarverslag. U kunt deze publicatie dus goed gebruiken als handvat bij het schrijven van de komende jaarverslagen, want zichtbaar verantwoorden is een taak voor iedereen, waar en voor wie je ook werkt. Maar het is wezenlijk voor organisaties die dienstbaar zijn aan de samenleving, zoals corporaties.

Namens alle organisaties die Het Glazen Huis de afgelopen jaren hebben ondersteund nodigen wij u uit om de slotpublicatie en/of de tips te downloaden. Daarnaast is ook een exemplaar naar iedere corporatie gestuurd. Wij wensen u veel leerplezier en hopen dat de samenleving de komende jaren op een goede verantwoording mag blijven rekenen.

PwC
SEV
Aedes
VTW
Nederlandse Woonbond

Het VTW-bureau heeft een beperkt aantal gratis exemplaren beschikbaar voor leden die een gedrukte versie willen ontvangen. Neem hiervoor contact op via e-mail.


Veel gezocht