Gezocht: nieuwe leden voor Toezichthouders om de Tafel Zuid-Holland & Utrecht

25-11-2011 21:00

Toezichthouders om de Tafel Zuid-Holland & Utrecht is bestemd voor (vice)voorzitters. De groep bestaat uit 12 tot 15 deelnemers. Met ingang van het nieuwe jaar is er ruimte voor nieuwe leden. Door de beëindiging van hun commissariaat vallen per 1 januari enkele deelnemers af.

Het doel van Toezichthouders om de Tafel is “leren met en van elkaar”. Op iedere bijeenkomst worden nieuwe ontwikkelingen in de sector besproken. Eén van de deelnemers bereidt een onderwerp of thema voor.
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat het een politieke of abstracte discussie wordt. Er vindt snel een praktische vertaling van het thema plaats. De deelnemers bespreken de consequenties voor de sector en de mogelijke consequenties voor  de eigen corporatie.  Er worden ervaringen uitgewisseld en desgewenst casuïstiek ingebracht.
Het besprokene wordt vertrouwelijk behandeld. En blijft binnenskamers.

Toezichthouders om de Tafel Zuid-Holland & Utrecht komt vier keer per jaar bijeen. Op 9 januari en 19 maart 2012 zijn de eerstvolgende bijeenkomsten gepland. Dan wordt ook een nieuwe voorzitter benoemd.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u zich per email wenden tot de huidige voorzitter van de TodT: Bep van Vliet  (b.van.vliet@xs4all.nl).


Veel gezocht