Egbert de Vries nieuwe voorzitter VTW

20-06-2023 17:21

Egbert de Vries is met ingang van 20 juni 2023 de nieuwe voorzitter van de VTW. Vanmiddag benoemde de Algemene Ledenvergadering van de VTW hem voor een periode van vier jaar. Egbert heeft een grote passie voor de publieke zaak en maatschappelijke instellingen. Hij is directeur-bestuurder van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam en vervult de rol van commissaris bij Habeko Wonen in Hazerswoude. Van januari 2021 tot juli 2022 was hij wethouder Verkeer, Vervoer, Water en Luchtkwaliteit van de gemeente Amsterdam. Ook werkte hij zeven jaar lang als directeur van de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties. 

Het bestuur, de directeur en de medewerkers van het bureau feliciteren Egbert van harte met zijn nieuwe functie en wensen hem veel succes in zijn rol als voorzitter van de VTW!

Egbert de Vries

Tijdens dezelfde ALV heeft Guido van Woerkom na zeven jaar afscheid genomen als voorzitter van de VTW. Het bestuur, de directeur en de medewerkers danken Guido hartelijk voor zijn langdurige inzet voor en betrokkenheid bij de VTW.

In de Nieuwsbrief van 23 juni a.s. verschijnt de eerste videocolumn van Egbert de Vries als voorzitter VTW. In deze Nieuwsbrief kunt u ook het verslag lezen van het symposium ‘Verbeelden, verbinden en vertrouwen' - Hoe werken we samen aan een nieuwe koers voor de volkshuisvesting?, dat is gehouden ter gelegenheid van het afscheid van Guido van Woerkom.


Veel gezocht