Bijeenkomsten voor toezichthouders grote woningcorporaties: VTW inventariseert wensen

29-01-2010 07:20

De Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) is van plan in 2010 bijeenkomsten te organiseren voor leden die commissaris zijn bij een woningcorporatie met meer dan 20.000 verhuureenheden (vhe). Een commissariaat bij een grote woningcorporatie brengt specifieke aandachtspunten en vraagstukken met zich mee. Een aantal leden heeft ons gevraagd om speciaal voor dié commissarissen bijeenkomsten/masterclasses te organiseren waar deze specifieke onderwerpen worden besproken door inspirerende en toonaagevende experts.
Het karakter van deze bijeenkomsten zal informeel, vertrouwelijk en interactief zijn, het aantal deelnemers aan de bijeenkomst is beperkt tot maximaal 15-20.

De Erasmus Universiteit Rotterdam (o.l.v. Jan Stolker) wil de VTW graag ondersteunen bij het opzetten en organiseren van deze bijeenkomsten. De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft al enige jaren ervaring met het organiseren van bijeenkomsten en workshops voor commissarissen van grote ondernemingen en heeft een groot netwerk van aansprekende inleiders.

Om de juiste onderwerpen te kunnen selecteren houden we een inventarisatie onder de VTW leden die commissaris zijn bij een grote woningcorporatie (>20.000 vhe). Wij hebben een voorselectie gemaakt van mogelijke onderwerpen en vragen u aan te geven welke onderwerpen (maximaal 5) u graag tijdens deze bijeenkomsten behandeld zou willen zien.

U kunt het formulier met onderwerpen hier downloaden. Leden van grote corporaties ontvangen deze ook per post.


Veel gezocht