Bestuurswisseling binnen VTW

02-12-2011 14:23

Denise Bakker-van den Berg en Eric Kemperman zijn 24 november 2011 toegetreden tot het bestuur van de VTW, de toezichthoudersvereniging van de woningcorporaties. Bakker-van den Berg is partner bij advocatenkantoor Bakker-van den Berg en gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Zij is lid van de raad van toezicht van De Goede Woning in Zoetermeer. Kemperman is directeur-eigenaar van Project Control Online BV en werkzaam als (interim-)manager, trainer en adviseur. Hij bekleedt commissariaten bij Vallei Wonen in Woudenberg en Waterweg Wonen in  Vlaardingen.

Greetje Lubbi trad op 24 november 2011 af als vicevoorzitter van het VTW-bestuur, vanwege het aflopen van de benoemingstermijn en haar benoeming tot commissaris bij het Waarborgfonds Sociale Woningbouw. Zij maakte vanaf 2007 deel uit van het bestuur en was vanaf 2008 vicevoorzitter.

Marian Louppen-Laurant is door het VTW-bestuur gekozen als nieuwe vicevoorzitter. Zij maakt vanaf 2008 deel uit van het bestuur. Louppen-Laurant doceert aan de Saxion Hogeschoolen en is commissaris bij Stichting Vivare in Arnhem.


Veel gezocht