28 april: Extra ledenbijeenkomst over nieuwe beloningscode bestuurders woningcorporaties

16-03-2010 07:00

De VTW houdt op woensdagmiddag 28 april 2010 een extra ledenbijeenkomst over de nieuwe beloningscode voor bestuurders van woningcorporaties. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geinformeerd over het eerste resultaat van de Commissie Modelregeling arbeidsvoorwaarden voor bestuurders van woningcorporaties (Commissie Beloningscode) en vindt hierover discussie plaats. De commissie, onder onafhankelijk voorzitterschap van Anton Westerlaken en bestaande uit leden van de VTW en Hèt Directeurencontact, heeft als opdracht de Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Statutair Directeur Woningcorporaties (Adviesregeling Izeboud) om te vormen tot een beloningscode voor bestuurders in woningcorporaties, die door de minister algemeen verbindend kan worden verklaard.

Tijdens de bijeenkomst wordt de conceptregeling gepresenteerd en zal Anton Westerlaken, voorzitter van de Commissie Beloningscode, zijn visie op de regeling delen en het nut van deze regeling schetsen in maatschappelijk en politiek perspectief. 
Besluitvorming over de nieuwe beloningscode vindt plaats in de algemene vergadering van 3 juni 2010.

De bijeenkomst vindt plaats in Karel V, te Utrecht en start om 12.00 uur met een lunch. Het inhoudelijk deel van de bijeenkomst begint om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur.

Leden ontvangen rond 18 maart een uitnodiging en aanmeldingsformulier.


Veel gezocht