VTW Lunchwebinar 'Flexwonen & Conceptueel bouwen'

03-10-2023 12:00 - 13:00
Teams webinar Teams webinar
Bronia Vermaas-van de Bilt, directeur VTW Olga Görts, directeur van Netwerk Conceptueel bouwen Anneloes Blankendaal, senior projectleider Toekomstbestendige Woningmarkt bij Platform31
1
Naar leden login voor inschrijven

Omschrijving bijeenkomst

De VTW neemt u in één uur mee naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van conceptueel bouwen en flexwonen.

Tijdens een interactieve presentatie gaan we in op de huidige stand van zaken met betrekking tot de transitie naar 'Conceptueel bouwen'. Er is aandacht voor de verschillende manieren waarop ontwikkel- en bouwprocessen efficiënter en effectiever kunnen worden uitgevoerd door middel van conceptueel bouwen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe draagt het Netwerk Conceptueel bouwen bij en welke vragen zijn relevant voor uw bestuurder?
Vervolgens duiken we dieper in op flexwonen. Hierbij bespreken we onder meer de urgentie en toegevoegde waarde van flexwonen. We gaan het hebben over doelgroepen, omgaan met weerstand en aspecten van de businesscase van flexwonen. En we nemen u in de laatste actuele landelijke ontwikkelingen mee. We behandelen ook diverse versnellingsmogelijkheden en hulp voor flexwonen, evenals het inkooptraject van Aedes.

Tijdens de bijeenkomst halen we uw mening en ideeën op over diverse onderwerpen. We hopen u te zien op onze digitale lunchwebinar conceptueel bouwen en flexwonen.

Tijdsindeling programma

• Introductie: Bronia Vermaas-van de Bilt, directeur VTW
• Inhoudelijk programma:
Olga Görts, directeur van Netwerk Conceptueel bouwen
Anneloes Blankendaal, senior projectleider Toekomstbestendige Woningmarkt bij Platform31
• Vragen per chat
• Afsluiting programma:
Terug naar overzicht

Veel gezocht