Masterclass programma 2016

De VTW biedt haar leden ook voor de eerste helft van 2016 een mooi masterclassprogramma aan, expliciet gericht op woningcorporaties, dat jaarlijks wordt geactualiseerd en aansluit bij recente ontwikkelingen. Leden van de VTW hebben hier reeds een e-mail over ontvangen.

De beschrijvingen van de masterclasses inclusief te behalen PE-punten en deelnamekosten vindt u op onze website, onder Agenda.  

Alle onderdelen van het VTW-masterclassprogramma voor commissarissen kunnen ook op maat worden gegeven in uw organisatie.

Verder bieden wij de mogelijkheid een masterclass op locatie, in uw eigen regio, te organiseren. Neem hiervoor contact met ons op via: bureau@vtw.nl.

Op PE-aanbod vindt u een overzicht van PE-aanbieders en PE-activiteiten die worden aangeboden aan commissarissen bij woningcorporaties. VTW publiceert hier behalve haar eigen PE-activiteiten, ook activiteiten van andere aanbieders. Dit overzicht is een service voor onze leden.

Voor activiteiten van andere aanbieders geldt dat deze voldoen aan de voorwaarden voor toekenning PE-punten. De VTW geeft hiermee geen oordeel over de inhoudelijke kwaliteit van deze PE-activiteiten.


Terug