Uitreiking essaybundel VTW - 15 december in Amsterdam

'Schimmel is blijkbaar de bedoeling', 'Ook emancipatie, vrijheid en zelfs veiligheid staan op het spel' en 'Op weg naar opgavegericht toezicht', het zijn drie titels van de essays die in de nieuwe essaybundel van de VTW staan. Wilt u bij de uitreiking zijn en meediscussiëren over prikkelende thema's? U bent van harte welkom op 15-12 om 8:00 uur bij museum Het Schip in Amsterdam.

De VTW heeft een essaybundel samengesteld voor haar leden, met heel diverse essayisten. Van demissionair minister De Jonge tot Lale Gül. De feestelijk presentatie van de bundel wordt een lekkere, interessante en leerzame ontbijtbijeenkomst met veel ruimte voor gesprekken en ontmoeting.
Het eerste exemplaar van de bundel wordt uitgereikt aan Zeno Winkels - directeur van de Woonbond.

Daarna lezen essayisten Lale Gül, Marije van den Berg en Floor Milikowski passages uit hun essays voor en gaan ze met elkaar en met het publiek in gesprek.
Alle aanwezigen krijgen de bundel ‘Wonen en samenleven in verandering: essays over de toekomst van volkshuisvesting’ uitgereikt. Daarna krijgen we een bijzondere rondleiding in het prachtige Museum Het Schip.

We hopen u te zien!

Meer informatie en inschrijven

 


Terug