VTW-bijeenkomsten in november

Er komen weer boeiende bijeenkomsten aan waar we u graag voor uitnodigen. Op 15 en 22 november beantwoordt bestuursvoorzitter van de WSW Rob Rötscheid onze actuele vragen online in webinars. En op 20 november hebben we een ALV én een bijeenkomst 'Huurdersperspectief in de boardroom?'

WSW webinars op 15 en 22 november 2023: WSW gaat in op actuele vragen en ontwikkelingen

De VTW organiseert op 15 en 22 november twee webinars met WSW over uw actuele vragen en de laatse ontwikkelingen. Verschillende onderwerpen kunnen aan bod komen, van de borging van middenhuur tot de meerjarenbegroting in relatie tot dPi. Rob Rötscheid, bestuursvoorzitter WSW, informeert en beantwoordt vragen van de leden van de VTW.  

Om de bijeenkomst voor te bereiden ontvangen wij graag vooraf uw vragen. U kunt deze tot en met zondag 30 oktober aanleveren via bureau@vtw.nl o.v.v. WSW-webinar. Ook als u niet deelneemt, kunt u vragen indienen. 

Meer informatie

VTW webinar 15 november van 19.00 - 20.00 uur

VTW lunchwebinar  22 november 12.00 - 13:00 uur

Kom naar onze ALV & Regiobijeenkomst - 'Huurdersparticipatie in de boardroom?'

Wij nodigen onze leden graag uit voor een bijzondere dag waarop we zowel onze ALV als de boeiende regiobijeenkomst over de uitdagingen en kansen van huurdersparticipatie organiseren. Het belooft een bijeenkomst vol inzichten, discussies en waardevolle ontmoetingen te worden. Hier vindt u meer informatie over beide evenementen:

Kom naar onze ALV & Regiobijeenkomst - 'Huurdersparticipatie in de boardroom?'


Terug