VTW Academie: professionaliseringsaanbod 2023 beschikbaar

Het nieuwe professionaliseringsaanbod van de VTW Academie voor 2023 beschikbaar. Ook in dit nieuwe jaar is de Academie er voor u als het gaat om uw professionalisering als commissaris. Met een opleidingsprogramma vol thematieken uit de volkshuisvesting, maar ook rondom essentiële vraagstukken op het gebied van toezichthouden in het algemeen.

Om u optimaal te kunnen ondersteunen in uw professionalisering, heeft de VTW Academie haar aanbod dit jaar wat anders vormgegeven: het basisprogramma heeft een update gehad en er zijn meer masterclasses voor de ervaren commissarissen toegevoegd, de advanced masterclasses. Deze masterclasses bestaan uit een online basismodule, een live verdiepingsdag en een terugkomdag.

U vindt het aanbod hier. Als u op de titel van de masterclass klikt, komt u direct op de betreffende websitepagina van de VTW Academie, waar u meer informatie kunt vinden over het programma en de data. Daar kunt u zich eveneens aanmelden. 

Het professionaliseringsaanbod is uitgebreid met een drietal nieuwe masterclasses:

Masterclass Vergrijzing en ouderenhuisvesting
Deze eendaagse masterclass gaat in op de problematiek van de vergrijzing. Hoe krijgt u inzicht in de lokale situatie en de wat zijn de consequenties voor uw woningcorporatie? Wat zijn mogelijke oplossingen en de juiste strategische keuzes?

Masterclass Effectief toezichthouden voor advanced toezichthouders
Een blended programma dat gaat over het optimale samenspel tussen de RvC en het bestuur. Een goed samenspel is bevorderlijk voor het innovatief denken en handelen van de organisatie. Het is een middel om een goed antwoord te hebben op de maatschappelijke vraagstukken van de toekomst e van toegevoegde waarde te zijn.

Masterclass Het spel van toezicht voor ‘advanced’ toezichthouder
Blended programma over boardroom dynamics, teamvorming en effectieve interventies. In een goed team, waar men elkaar aanspreekt en constructief met verschillende opvattingen kan omgaan, zijn de resultaten beter en is de bereidheid groter om voor de uitkomst verantwoordelijkheid te nemen. 

Het professionaliseringsaanbod 2023

De VTW Academie verwelkomt u in 2023 graag bij onze masterclasses! 


Terug