VTW ledenbijeenkomsten met WSW op 1, 6 en 9 december a.s. over meerjarenbegroting en dPi 2022

Wilt u als commissaris meer weten over de zienswijze van het WSW op de Nationale prestatieafspraken (NPA) en de aandachtspunten bij de meerjarenbegroting en de dPi in relatie tot de NPA? Rob Rötscheid, Gerd-Jan Weiman en Diana de Koning van het WSW vertellen er alles over in een online ledenbijeenkomst die u kunt volgen op 3 verschillende data; 1, 6 en 9 december a.s.

In een online sessie neemt het WSW u mee in de kaders en effecten rond de NPA. Bijvoorbeeld: hoe kijkt het WSW naar de NPA en verandert er iets in het beoordelingskader. Rob Rötscheid (bestuursvoorzitter WSW) en Gerd-Jan Weiman of Diana de Koning (beiden teamleider Accounts WSW) presenteren, informeren en beantwoorden vragen van de leden van de VTW.

De bijeenkomsten zijn op:

donderdag 1 december van 19.00-20.15 uur
dinsdag 6 december van 19.00-20.15 uur
vrijdag 9 december van 10.00-11.15 uur

Tijdens de live bijeenkomst kunt u vragen stellen via de chat. Na de bijeenkomsten zal in december een Q&A voor alle leden gepubliceerd worden.

Leden van de VTW hebben hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen. Uitnodiging niet bij de hand? Via de link hierboven kunt u via de agenda naar de leden login om u alsnog aan te melden.

Meer informatie
Nieuwsbericht VTW over de publicatie van WSW en Aw over de meerjarenbegroting en de dPi 2022

Podcast VTW over de meerjarenbegroting en de dPi


Terug