Vacature voor Bestuurslid VTW

Beschouwend, inspirerend en verbindend         

Voor het VTW bestuur zoekt de commissie Aanbeveling & Beroep een nieuw bestuurslid. De VTW heeft een bestuur bestaande uit zes leden. Door het verstrijken van de benoemingstermijn van een bestuurslid, is er vanaf 1juli 2017 een vacature. In de ALV van 28 november zal een nieuw bestuurslid benoemd worden. Het profiel voor het bestuurslid vindt u hier (bijgesteld en onlangs vastgesteld door het VTW bestuur). 

Specifiek voor deze vacature wordt, gelet op de teamsamenstelling van het huidige bestuur, gezocht naar een bestuurslid dat van nature beschouwend, inspirerend en verbindend is. Tevens zijn soft skills van belang. Het gaat immers meer en meer om houding en gedrag bij toezichthouders. Verder gaat het om een bestuurder die positief staat tegenover de extra aandacht vanuit de VTW voor de beweging Toezicht met Passie. De commissie aanbeveling & beroep nodigt nadrukkelijk huurderscommissarissen uit om te reageren. Gelet op de huidige samenstelling van het VTW bestuur, geldt dat ook voor toezichthouders van grotere woningcorporaties. 

Eventueel kan in de selectieprocedure gewerkt worden met het inzetten van een beperkte persoonlijkheidstest. 

De gesprekken met de commissie Aanbeveling & Beroep vinden plaats op vrijdag 20 oktober. Een eventueel kennismakingsgesprek met het bestuur zal plaatsvinden op vrijdag 3 november. 

U kunt reageren naar het VTW bureau tot 22 september 2017 met uw motivatie en CV. 

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van de commissie Aanbeveling & Beroep, Lucelle van Hövell (06-23503954) of met de directeur van de VTW, Albert Kerssies (06-29606702).


Terug