VTW Jublieumcongres op 6 oktober a.s.

Dit jaar bestaat de VTW 15 jaar! Dit heuglijke feit willen we graag samen met onze leden en relaties vieren. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor het VTW-jubileumcongres op 6 oktober a.s. in Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Dagvoorzitter Femke Halsema gaat in op het rapport ‘Een lastig gesprek’ en de effecten hiervan op de governance van corporaties. Met sprekers als Erik van der Loo, Meike Bokhorst en Goos Minderman, Leo Gerrichhauzen, Kees van Nieuwamerongen, Ronald Paping en Jop Fackeldey hebben we een mooi inhoudelijk programma samengesteld. Uiteraard kunnen we niet zonder u! 

De centrale vragen van ons jubileumcongres zijn:

Hoe kunnen intern en extern toezicht elkaar versterken?
Hoe kan het toezicht op corporaties efficiënter?
Hoe kan de VTW beweging Toezicht met Passie hieraan bijdragen?

De beweging Toezicht met Passie is het stimulerende uitgangspunt van ons jubileumcongres. Hierin willen we op een positieve en kritische manier vooruitkijken en gezamenlijk zoeken naar breed gedragen oplossingen voor efficiënter en toekomstgericht intern en extern toezicht. Doet u mee? 

De corporatiesector staat voor enorme maatschappelijke uitdagingen en de regeldruk is fors toegenomen. Met elkaar hebben we een beweging in gang gezet om ons voor te bereiden op de toezichthouder van de toekomst. Hierbij gaat het om blijvende professionalisering van het interne toezicht, vanuit de bedoeling van de woningcorporatie. Hoe kan het intern toezicht blijvende waarde toevoegen aan de kernactiviteit: het huisvesten – inclusief het zorgdragen voor een leefbare woonomgeving – van mensen met een bescheiden inkomen en van kwetsbare groepen? 

We hebben een inspirerend en uitdagend programma opgesteld, dat uitnodigt tot reflectie én debat. Laat u tijdens het jubileumcongres verrassen en soms op het verkeerde been zetten, samen met de vele enthousiaste toezichthouders en bestuurders in de corporatiesector. Bekijk hier het uitgebreide programma.

Leden van de VTW hebben reeds een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Geen VTW lid? Meld u dan aan via bureau@vtw.nl

Bestuurders, commissarissen en genodigden hebben gratis toegang. Overige relaties betalen € 195,-.


Terug