Wint uw raad de prijs voor het beste RvC jaarverslag 2016?

Ook dit jaar reikt de VTW in samenwerking met Berenschot weer de prijs uit voor het beste RvC jaarverslag. Misschien is uw jaarverslag al gereed of legt uw raad er nu nog de laatste hand aan. De VTW zal in de zomer alle jaarverslagen van RvC's verzamelen en deze laten analyseren op een aantal criteria. Uit vijftien geselecteerde jaarverslagen zal de vakjury vervolgens de winnaars aanwijzen. In de ledenvergadering van 28 november 2017 worden de prijzen uitgereikt. Wint uw RvC en uw corporatie de prijs in 2017?

Transparant in verantwoording
De VTW staat voor professioneel intern toezicht op woningcorporaties vanuit passie voor de volkshuisvesting. Daar hoort ook een transparante verantwoording in het jaarverslag bij. Hoe heeft uw raad toezicht gehouden? Welke keuzes zijn gemaakt en waarom? De handreiking 'Het verslag van de RvC' vormt de basis voor de analyse. Berenschot voert deze analyse uit en werkt nauw met de VTW samen aan de verdere ontwikkeling van zowel de tool als met de prijsuitreiking.

De VTW verzamelt de jaarverslagen, maar u kunt ons ook helpen door het jaarverslag van uw corporatie / RvC zelf in te sturen naar onze student-medewerker Annemiek de Vries via a.devries@vtw.nl

Prijswinnaars 2016
De winnaars vorig jaar in drie categorieën: Woongenoot (Aanspreekbaar in verantwoording,) Parteon (Aandacht voor governance) en Woningstichting Valburg (Heldere communicatie en taal). Lees hier het verslag van de prijsuitreiking in 2016. Wint uw RvC dit jaar voor uw jaarverslag?


Terug