"Wat zijn de deugden van goed leiderschap? Filosofische inspiratiediners voor bestuurders en commissarissen

De VTW brengt onderstaande filosofische bijeenkomsten onder uw aandacht. Dit is geen VTW activiteit, maar mogelijk wel interessant voor onze leden.

In juni en juli 2017 organiseert OVERDENKWERK voor het eerst drie filosofische inspiratiediners voor bestuurders en commissarissen (9 PE punten). Het overkoepelende thema van de inspiratiediners is: “Deugden van goed leiderschap”. Tijdens drie diners worden drie verschillende deugden van goed leiderschap behandelen: Heldere taal, Liefde en Oordelen. 

Wat is goed leiderschap? Wat zijn de deugden van een goede bestuurder? En wat zijn de deugden van een goede toezichthouder? Veel bestuurders en commissarissen hebben behoefte aan goede en diepgaande gesprekken over leiderschap. Een filosofische blik op de deugden van goed leiderschap kan hierbij helpen. Tijdens een 4-gangen diner in Huize Molenaar in Utrecht worden aan de hand van gastfilosofen drie verschillende deugden behandeld.

Programma filosofische inspiratiediners:  
- Donderdag 1 juni 2017 van 17:00 tot 20:30 uur – Inspiratiediner 1 – Leiderschapsdeugd: Heldere taal

Gastfilosoof Sebastien Valkenberg

- Donderdag 22 juni 2017 van 17:00 tot 20:30 uur – Inspiratiediner 2 – Leiderschapsdeugd: Liefde

Gastfilosoof Marlou van Paridon

- Donderdag 6 juli 2017 van 17:00 tot 20:30 uur – Inspiratiediner 3 – Leiderschapsdeugd: Oordelen

Gastfilosoof Coen Simon

Overige informatie:
De filosofische inspiratiediners 2017 zijn speciaal ontwikkeld voor bestuurders en commissarissen van overheden of maatschappelijke organisaties zoals woningcorporaties, onderwijs-, zorg- en welzijnsorganisaties. 3 PE punten per inspiratiediner voor bestuurders en commissarissen van woningcorporaties.
De prijs voor een inspiratiediner is 395 euro (excl. btw). U kunt de hele reeks volgen voor een gereduceerd bedrag van 975 euro (excl. btw).
Alle prijzen zijn inclusief een 4 – gangen diner met wijnarrangement. Alle filosofische inspiratiediners vinden plaats in Huize Molenaar, een prachtige locatie in het hart van de stad Utrecht. De locatie is zowel per OV als per auto goed bereikbaar.
Voor meer informatie over het programma en inschrijving: www.overdenkwerk.nl


Terug