Deze bijeenkomst van ‘Toezicht met Passie’ mag u niet missen: bepaal samen de koers!

Op 24 maart vanaf 14:00 uur is er weer een bijeenkomst vanuit de beweging ‘Toezicht met Passie’. Als toezichthouder met een hart voor de volkshuisvesting, mag u deze bijeenkomst zeker niet missen. Heeft u zich nog niet aangemeld? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

Meld u hier aan

“Gezond wantrouwen bestaat niet”
Het thema ‘Toezicht vanuit vertrouwen’ staat tijdens de bijeenkomt centraal. Samen met essayist Frédérique Six gaan we verder in op haar essay. Frédérique stelt in haar essay onder andere dat gezond wantrouwen niet bestaat en niet werkt.

Jacobine Geel zal dit gesprek begeleiden en u uitdagen mee te denken en praten. Naast Jacobine en essayist Frédérique zijn ook VTW-voorzitter Guido van Woerkom en vele collega-toezichthouders aanwezig zijn om met elkaar van gedachten te wisselen.

Online heeft het essay van Frédérique al veel reacties uitgelokt, lees hieronder enkele reacties van onder andere Dick van Ginkel en Bas Jelier

Wij roepen u, als betrokken toezichthouder, op om onderdeel te worden van de beweging. Samen gaan we de koers voor de toekomst bepalen, daar wilt u toch bij zijn?

Reflectant Dick van Ginkel zal helaas wegens gezondheidsklachten niet aanwezig kunnen zijn.

Meld u aan voor deze bijeenkomst

Meer meer informatie over Toezicht met Passie en haar bijeenkomsten

 


Terug