Heeft u uw PE-activiteiten al geregistreerd?

U hebt als lid van de VTW afgesproken uw gevolgde PE-activiteiten vanaf 2015 te registreren in het PE-registratiesysteem op de VTW-website. Hierdoor kunt u bijhouden in hoeverre u voldoet aan 'pas toe' bepaling 1.8 Governancecode Woningcorporaties en artikel 31 lid 2 van de Woningwet. Het bestuur kan op basis van de registratie de ALV informeren over de stand van zaken met betrekking tot de permanente educatie van de vereniging. 

Uit het PE-registratiesysteem blijkt dat 41% van de leden, in de afgelopen 17 maanden, 10 of meer uren aan permanente educatie heeft besteed. In totaal gaat het om ruim 12.000 PE-uren; gemiddeld 20 uur per persoon. De leden die nog niet (al) hun PE-activiteiten hebben geregistreerd, moeten voor eind 2017 nog gemiddeld  8 uur per persoon aan permanente educatie registreren.  

Het bestuur roept leden die hun PE-activiteiten nog niet hebben geregistreerd in het PE-registratiesysteem op de VTW-website, op dit alsnog te doen. Deze periode, waarin de RvC bezig is met het verslag over 2015 die ook een vermelding bevat over behaalde PE-punten van de RvC en zijn leden en het bestuur, leent zich daar goed voor.

Ook uw PE-punten registreren?
Ga naar de VTW-website. Kies Registreer uw PE-punten in het uitklapmenu van 'Permanente educatie in de paarse balk links bovenaan of kies Leden Login. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Als u bent ingelogd kunt u in het 'Dashboard' aangeven of u voor 2015 tot commissaris bent benoemd of na 2015. Als u na 2015 bent benoemd dient u aan te geven in welke maand en welk jaar. U ziet dan hoeveel PE-punten u (nog) moet behalen en heeft behaald.

Klik op ‘PE-punten' in het menu links en vervolgens op ‘PE-punten toevoegen’ rechts bovenaan.

Registreer uw PE-punten door de PE-activiteit te selecteren die u heeft gevolgd via 'PE-activiteit selecteren’ (dit is alleen mogelijk als de PE-aanbieder de PE-activiteit via PE-aanbod op de VTW-website heeft geplaatst). De velden worden dan automatisch ingevuld. U kunt ook zelf de gevraagde gegevens invullen.

Klik vervolgens op de paarse knop rechts onder ‘Opslaan’.

Inloggegevens kwijt?
Weet u niet met welk e-mailadres u moet inloggen, probeer dan eerst of deze hier wordt herkend. Wordt uw e-mailadres niet herkend, neem dan contact op met de VTW.
Weet u niet wat uw wachtwoord is, vul dan eerst uw e-mailadres in en klik dan op Wachtwoord vergeten?

NB Vanaf vrijdag 3 juni 12.00 uur tot maandag 5 juni 10.00 uur is het niet mogelijk uw PE-punten te registreren. Het besloten ledendeel van de VTW-website is dan onbereikbaar in verband met de overgang naar een nieuwe versie van het ledenadministratiesysteem.


Terug