Heeft u uw PE-activiteiten al geregistreerd?

U hebt als lid van de VTW afgesproken uw gevolgde PE-activiteiten vanaf 2015 te registreren in het PE-registratiesysteem op de VTW-website. Hierdoor kunt u bijhouden in hoeverre u voldoet aan 'pas toe' bepaling 1.8 Governancecode Woningcorporaties en artikel 31 lid 2 van de Woningwet. Het bestuur kan op basis van de registratie de ALV informeren over de stand van zaken met betrekking tot de permanente educatie van de vereniging. 

Van de leden heeft 57% hun gevolgde PE-activiteiten geregistreerd in het PE-registratiesysteem op de VTW-website. Het bestuur roept leden die dit nog niet hebben gedaan op dit alsnog te doen. Deze periode, waarin de RvC bezig is met het verslag over 2015 die ook een vermelding bevat over behaalde PE-punten van de RvC en zijn leden en het bestuur, leent zich daar goed voor.

Ook uw PE-punten registreren?
Ga naar de VTW-website. Kies Registreer uw PE-punten in het uitklapmenu van 'Permanente educatie in de paarse balk links bovenaan of kies Leden Login. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Als u bent ingelogd kunt u in het 'Dashboard' aangeven wanneer u tot commissaris bent benoemd en ziet u direct hoeveel PE-punten u (nog) moet behalen en heeft behaald.

Klik op ‘PE-punten' in het menu links en vervolgens op ‘PE-punten toevoegen’ rechts bovenaan.

Registreer uw PE-punten door de PE-activiteit te selecteren die u heeft gevolgd via 'PE-activiteit selecteren’ (dit is alleen mogelijk als de PE-aanbieder de PE-activiteit via PE-aanbod op de VTW-website heeft geplaatst) of door de gevraagde gegevens zelf in te vullen. 

Inloggegevens kwijt?
Weet u niet met welk e-mailadres u moet inloggen, probeer dan eerst of deze hier wordt herkend. Wordt uw e-mailadres niet herkend, neem dan contact op met de VTW.
Weet u niet wat uw wachtwoord is, vul dan eerst uw e-mailadres in en klik dan op Wachtwoord vergeten?


Terug