'Relatiebeheer met belanghouders en het RvC Jaarverslag' - bijeenkomst commissarissenonderzoek 19 februari a.s.

Onlangs is op de website van VTW een nieuwe handreiking gepubliceerd over het verslag van de RvC. In het jaarlijkse Grant Thornton Commissarisbenchmarkonderzoek 2015-2016 van Aalt Klaassen en Herbert Rijken is zowel aan het jaarverslag als aan relatiebeheer met diverse belanghebbenden aandacht geschonken. Ook bijna 100 commissarissen van woningcorporaties hebben hun mening gegeven. Daarnaast is een benchmark­studie gedaan van 26 verslagen van RvC’s, waaronder van 10 woningcorporaties.

Bijeenkomst op 19 februari over relatiebeheer met belanghouders en het afleggen van verantwoording door de RvC
Aalt Klaassen presenteert op vrijdag 19 februari a.s. de uitkomsten van het commissarissenonderzoek op dit thema. VTW directeur Albert Kerssies geeft een korte presentatie over de nieuwe handreiking RvC jaarslag. Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op vragen als: welke eisen moeten worden gesteld aan het verslag van de RvC? Welke andere mogelijkheden heeft een RvC om verantwoording af te leggen? En hoe moet een RvC verantwoording afleggen als zij zelf het hoogste orgaan is? Hoe kunnen RvC’s  verantwoording afleggen combineren met de belangen van diverse belanghouders? U kunt voor deze bijeenkomst 2 PE punten bijschrijven.

Programma
09.30 uur: Ontvangst
10.00 uur: Presentatie en discussie
11.00 uur: Pauze
11.15 uur: Vervolg sessie
12.30 uur: Afsluiting met aansluitend een lunch.

Locatie
Gedempte Zalmhaven 4E  3011 BT Rotterdam. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage ‘Erasmusbrug’. U ontvangt een uitrijkaart voor de parkeergarage.

Meer informatie en aanmelding
Op de website van Grant Thornton vindt u meer informatie over het onderzoek. U kunt zich daar ook aanmelden voor deze bijeenkomst.


Terug