Bijna 200 aanmeldingen voor VTW ledencongres 18 september 'Toezicht op de woningcorporatie van de toekomst'

Bijna 200 VTW leden hebben zich al aangemeld voor het ledencongres 'Toezicht op de woningcorporatie van de toekomst'. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan bent u nog van harte welkom!

"Met de nieuwe Woningwet heeft het externe toezicht haar positie verstevigd en ook de huurders organisaties staan steviger op de kaart. Maar bevordert dat nu onafhankelijk effectief intern toezicht? En is de bepleite externe invloed nu wel stevig genoeg? Twee vragen die zeker op 18 september aan de orde komen en een goede discussie waard zijn. Doet u ook mee aan die discussie?"

Met deze woorden nodigt dagvoorzitter Jan van der Moolen u nogmaals van harte uit om deel te nemen aan het VTW ledencongres op 18 september a.s. in Hilton Royal Parc in Soestduinen. Als lid van de VTW heeft u al een uitnodiging ontvangen.

De VTW heeft aan Seminars op Maat gevraagd om de aanmeldingen te verwerken. Op de website van Seminars op Maat vindt u het uitgebreide programma en kunt u zich aanmelden. We zien u graag op 18 september!


Terug