'U wordt gemaximeerd!' - prof. dr. G. Minderman over gevolgen Wet bestuur en toezicht

Op 2 september presenteert prof. dr. G. Minderman op het symposium 'U wordt gemaximeerd!' de uitkomsten van zijn onderzoek naar de gevolgen van de Wet bestuur en toezicht. Hierdoor krijgt u inzicht in de beleving en waardering van de normering van het aantal nevenfuncties. Het onderzoek loopt vooruit op de evaluatie van deze wet die eind 2015 uitgevoerd moet worden.

Hoe zit het met het maximum aantal commissariaten?
De Wet bestuur en toezicht heeft regels opgelegd voor het maximum aantal commissariaten. Op onze website vindt u een actueel overzicht: maximum aantal commissariaten

Symposium 2 september
Onder leiding van Ada van der Veer worden de resultaten van het onderzoek van prof. Minderman besproken. Commissarissen Henk Breukink en Johan Remkes geven een reactie vanuit het bedrijfsleven en de semipublieke sector. Het onderzoek wordt aangeboden aan Marleen Barth, Fractievoorzitter PvdA Eerste Kamer en toezichthouder bij diverse organisaties.

Het symposium wordt georganiseerd door het Nationaal Register in de Rode Hoed in Amsterdam. Meer informatie en aanmelden kan via de website van het Nationaal Register.


Terug