Marktpresentatie IPD Corporatie Vastgoedindex 2015 (gratis toegang VTW leden)

Op 21 april 2015 organiseert MSCI de Marktpresentatie IPD Corporatie Vastgoedindex met als thema “Wat te doen nu de regels veranderen?” Topsprekers als Mark Frequin (DG Bouwen en Wonen) en Leon Bobbe van De Key leveren een bijdrage. Speciaal voor de eerste 50 aanmeldingen van VTW-leden biedt IPD gratis toegang tot dit evenement.

Wat te doen nu de regels veranderen?
Vorige week stemde de Senaat in met de Nieuwe Woningwet. Deze nieuwe regelgeving vraagt van u als toezichthouder kennis van de vastgoedmarkt. Op 21 april wordt tijdens de Marktpresentatie van de IPD Corporatie Vastgoedindex duidelijk wat voor u de gevolgen zijn van de nieuwe regelgeving en weet u hier mee om te gaan.

Mark Frequin, Directeur Generaal Bouwen en Wonen, neemt u mee door de inhoud van de Nieuwe Woningwet en gaat in op de doelen die hiermee beoogd zijn. Leon Bobbe, directievoorzitter van woningcorporatie De Key zet uiteen welke heldere keuzes De Key in het verdienmodel maakt. Lorenzo Dorigo, executive director van MSCI presenteert u de meest actuele resultaten van de IPD Corporatie Vastgoedindex. Daarbij worden specifieke elementen uit de wetgeving geanalyseerd op basis van IPD data.

MSCI stelt gratis kaarten beschikbaar voor de eerste 50 VTW leden die zich aanmelden! Vermeld bij uw registratie onder ‘Additional information’ de code VTW2015 om hiervoor in aanmerking te komen.

De Marktpresentatie vindt plaats in het voormalige Hoofdpostkantoor aan het Neude in Utrecht op 21 april. Aanvang: 13.00 uur. Borrel om 16.30 uur. 
U kunt u aanmelden via de website van MSCI.


Terug