VTW Academie: Speciaal aanbod masterclasses voor ervaren commissarissen

De VTW Academie biedt drie masterclasses speciaal voor ervaren commissarissen bij woningcorporaties aan. Deze masterclasses bieden diepgaande inzichten en praktische vaardigheden om effectief toezicht te houden en leiderschap te tonen in een snel veranderende wereld.

  1. Het spel van toezicht voor advanced commissarissen: gericht op het verbeteren van het onderscheid tussen rollen, timing van interventies, bevordert teamwork, wat de waarde voor bestuur en organisatie aanzienlijk verhoogt.
  1. Advanced Leiderschap Programma Goed Toezicht: gaat in op de nieuwste ontwikkelingen in de samenleving, de impact voor organisaties, de dynamiek in de raad om vanuit daar te kijken naar nieuwe betekenissen en invullingen van de governance.
  1. Effectief toezichthouden voor advanced commissarissen: gericht op het versterken van het samenspel tussen bestuur en de RvC en het voorkomen van rolverwarring met het overleg tussen in- en externe stakeholders en daarbij zowel voor de bestuurder als voor de organisatie toegevoegde waarde te leveren.

Deze masterclasses zijn ontwikkeld om u als ervaren commissaris te voorzien van actuele kennis en u voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. Na een korte theoretische samenvatting is er in deze opleiding ruime tijd om eigen dilemma’s en casuïstiek in te brengen.

Wilt u meer informatie over deze opleidingen van de VTW Academie? Klik op de masterclass om direct naar de webpagina te gaan. Tevens vindt u daar ook alle startdata.


Terug