Mijlpaal: meer dan 20.000 luisteraars van VTW podcast

De VTW-podcast heeft in totaal 21.680 downloads bereikt sinds de eerste aflevering op 12 december 2020. De VTW is blij te merken dat de podcast steeds meer luisteraars trekt binnen de volkshuisvestingsgemeenschap.

In 2022 bereikte de podcast 4.707 downloads, wat een flinke stijging was ten opzichte van het jaar daarvoor. De groei zette zich voort in 2023, met 7.117 downloads. Wij verwachten en hopen dat we in 2024 nog meer luisteraars aan ons weten te binden. U kunt in februari 2024 weer twee podcasts verwachten.

In de VTW-podcast komen diverse actuele en relevante onderwerpen aan bod. De hosts Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder gaan het gesprek aan met experts en professionals uit de volkshuisvestingssector. En we maken podcasts vanuit ons bureau over actuele zaken binnen de vereniging VTW. 

Abonneren via uw podcastapp

Wilt u geen aflevering missen, abonneer u dan via uw favoriete podcast-app op onze om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen. Volg hiervoor deze stappen drie eenvoudige stappen:

Natuurlijk kunt u de podcast ook via onze website luisteren.

Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Faissal Boulakjar

Meest gedownloade afleveringen

In 2022 was de meest gedownloade aflevering 'Nationale prestatieafspraken II'. In 2023 was de aflevering van 24 februari, ‘Consultatie wetsvoorstel versterking regie volkshuisvesting’, de koploper.


Terug