Ook architect Reimar von Meding op essayuitreiking op 15-12 in Amsterdam: nog ruimte voor deelnemers

Volgende week vrijdagochtend 15-12 is de essaybundel-uitreiking van VTW. We hebben net vernomen dat ook essayist en architect Reimar von Meding zal komen voorlezen uit zijn essay: 'Vooruitkijken is terugkijken: kansen voor de corporatie van de 21e eeuw'. Daarnaast heeft hij net als de andere essayisten een indringende vraag aan alle aanwezigen. We zullen stevig met elkaar in gesprek gaan over maatschappelijke thema's. Daarnaast krijgen we een luxe ontbijt en een rondleiding door museum het Schip. En natuurlijk krijgt u als eersten een exemplaar van de bundel.

We hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn op deze mooie bijeenkomst aan het eind van het jaar. Er zijn nog plekken, dus meld u aan.

Programma op 15-12 van 8:00 tot 11:00

Het eerste exemplaar van de bundel wordt door onze voorztter Egbert de Vries uitgereikt aan Zeno Winkels - directeur van de Woonbond. Daarna lezen essayisten Lale Gül, Marije van den Berg, Reimar von Meding en Floor Milikowski passages uit hun essays voor en gaan ze met elkaar en met het publiek in gesprek. Intussen eten we een luxe ontbijt. Daarna krijgen we een bijzondere rondleiding in het prachtige Museum Het Schip. Alle aanwezigen krijgen de bundel ‘Wonen en samenleven in verandering: essays over de toekomst van volkshuisvesting’ uitgereikt. 

Meer informatie en inschrijven


Terug