Goedkeuring jaarplan 2024 en uitnodiging enquête

Tijdens de ALV op 28 november is het Jaarplan 2024 met instemming van de leden goedgekeurd. Het is een belangrijk document dat de koers van onze vereniging voor het aankomende jaar bepaalt, en we zijn enthousiast over de vele boeiende bijeenkomsten, inspirerende sessies en vruchtbare samenwerkingen die het komende jaar voor ons in petto heeft.

Uw inbreng

We waarderen uw betrokkenheid en willen graag horen wat u van ons Jaarplan en de focuspunten vindt. In het Jaarplan 2024, vindt u links naar een enquête waarin we uw mening vragen. Neem alstublieft even de tijd om de enquête in te vullen en ons te laten weten wat u denkt.

Correctie enquête

Helaas hadden we een foutje gemaakt in de enquête die in het jaarplan zit. We hadden in deze enquete per abuis niet gevraagd naar uw naam of adresgegevens, terwijl we dit wel willen weten als u aangeeft dat u ook in de toekomst mee wilt praten over bepaalde onderwerpen. We hebben dit nu gecorrigeerd, de enquête vraagt nu naar uw naam. Als u de enquête al heeft ingevuld en uw naam nog niet heeft verstrekt, stuur dan alstublieft een e-mail naar bureau@vtw.nl of vul hem opnieuw in. Hartelijk dank.

Bedankt voor uw deelname

Hartelijk dank voor uw deelname aan de enquête, hiermee helpt u onze vereniging sterker te maken.

 


Terug