Wees welkom op 15-12 bij presentatie VTW bundel: 'Wonen en samenleven in verandering: essays over de toekomst van volkshuisvesting’

De VTW heeft een prikkelende essaybundel samengesteld voor haar leden, waarin niet alleen demissionair minister Hugo de Jonge een essay heeft geschreven, maar ook mensen van buiten de sector hun bijdrage hebben geleverd. Diverse essayisten en kunstenaars uit de samenleving delen hun perspectieven op de uitdagingen en mogelijke oplossingsrichtingen binnen de volkshuisvesting.

U bent van harte welkom bij de presentatie van de bundel op 15 december om 8:00 uur in het prachtige museum Het Schip in Amsterdam. Het wordt een lekkere, interessante en leerzame ontbijtbijeenkomst met veel ruimte voor gesprekken en ontmoeting. 

Het eerste exemplaar van de bundel wordt uitgereikt aan Zeno Winkels - directeur van de Woonbond. Daarna lezen essayisten Lale Gül, Marije van den Berg en Floor Milikowski passages uit hun essays voor en gaan ze met elkaar én met het publiek in gesprek. 

Alle aanwezigen krijgen de bundel ‘Wonen en samenleven in verandering: essays over de toekomst van volkshuisvesting’ uitgereikt.

Daarna gaan we onder begeleiding een rondleiding doen binnen het prachtige Museum het Schip: ‘Stap terug in de tijd en maak kennis met de idealen van de Amsterdamse School’. 

Egbert de Vries, de voorzitter van de VTW, zal de bijeenkomst afsluiten.

We hopen u te zien. Schrijf u wel snel in: er is beperkt plek!

Meer informatie en inschrijven


Terug