Toekomstbestendig leven en samenwerking - bijeenkomst 27 september

Op 27 september houdt de VTW een interessante regiobijeenkomst bij corporatie Oost West Wonen. Een bijeenkomst voor commissarissen én bestuurders en samenwerkingspartners over toekomstbestendig leven en de samenwerking hierin tussen woningcorporaties, zorg- en welzijnorganisaties en de gemeente.

Hoe werken partijen samen aan het programma 'Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee'? In een tijd waarin vergrijzing en zorgvraag toenemen, is het van groot belang om gezamenlijk nieuwe wegen te verkennen. Dat is exact wat er gebeurt binnen het inspirerende programma 'Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee'. Dit uit zich onder meer in de mooie bewustwordingscampagne: De Goede Nieuwe Tijd.

Wat kunt u verwachten

Tijdens deze bijeenkomst zullen Marleen van de Kamp, bestuurder bij Oost West Wonen, en Marlies de Kraauw, programmamanager Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee, u inzichten geven en ervaringen delen. Deze avond biedt ook de gelegenheid om waardevolle discussies te voeren met professionals uit uw vakgebied. Daarnaast is er ruim tijd om recente ontwikkelingen en inzichten binnen de sector te bespreken.

Ook voor bestuurders en samenwerkingspartners

We nodigen u uit voor de VTW Regiobijeenkomst, waar de uitdagingen en dilemma's van dit unieke programma vanuit diverse perspectieven zullen worden belicht en besproken. Deze bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor commissarissen, maar ook voor bestuurders en samenwerkingspartners. Vanuit de gemeente Goeree Overflakkee zal een delegatie wethouders en directeuren aanwezig zijn. Een kans om samen in gesprek te gaan, waardevolle inzichten te delen en de kracht van samenwerking te ervaren.

Schrijf u nu in.


Terug