Kom naar de VTW Regiobijeenkomst Oost West Wonen op woensdag 27 september

U bent van harte welkom op de regiobijeenkomst van Oost West Wonen (Middelharnis) op woensdag 27 september van 17.00 - 20.30 uur. Kijk uit naar inspirerende gesprekken en eye-openers!

Tijdens deze bijeenkomst zullen Marleen van de Kamp, bestuurder bij Oost West Wonen, en Marlies de Kraauw, programmamanager Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee, u inzichten geven en ervaringen delen over het programma. Deze avond biedt ook de gelegenheid om waardevolle discussies te voeren met professionals uit uw vakgebied. Daarnaast is er altijd tijd om recente ontwikkelingen en inzichten binnen de sector te bespreken.

Ook voor bestuurders en samenwerkingspartners 

We nodigen u uit voor de VTW Regiobijeenkomst, waar de uitdagingen en dilemma's van dit unieke programma vanuit diverse perspectieven zullen worden belicht en besproken. Deze bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor commissarissen, maar ook voor bestuurders en samenwerkingspartners. Vanuit de gemeente Goeree Overflakkee zal een delegatie wethouders en directeuren aanwezig zijn. Een kans om samen in gesprek te gaan, waardevolle inzichten te delen en de kracht van samenwerking te ervaren.

Aanmelden

Samenwerking is de sleutel tot succes in deze dynamische tijden. Wij geloven dat uw aanwezigheid op deze regiobijeenkomst een waardevolle bijdrage zal leveren aan het verkennen van nieuwe perspectieven en het creëren van een toekomstbestendige kijk op de ouder worden. Klik hier om u aan te melden.

Voor meer details over het programma Toekomstbestendig leven of de campagne 'De goede nieuwe tijd' klik hier.


Terug