De VTW Podcasts van de afgelopen maanden

Graag attenderen we u in deze rustigere maanden nog even op onze podcast. Heeft u alle afleveringen al beluisterd? Hier vindt u de onderwerpen van de afgelopen actuele VTW-podcasts op een rij. Allemaal met de onvolprezen advocaat Eelkje van der Kuilen en de altijd scherpe Frank Roerdinkholder, toezichthouder bij RVC Woonwensen en plaatsvervangend directeur-bestuurder bij Domijn.

VTW Actueel - In gesprek met Lara Brand 
Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Lara Brand, programma-secretaris van de Taskforce nieuwbouw woningcorporaties, over de manier waarop de Taskforce impact maakt. Hoe helpt de taskforce corporaties en overheden om de nieuwbouw van sociale huurwoningen te versnellen?

VTW Actueel - in gesprek met Johan Conijn
Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Johan Conijn, directeur woningcorporaties bij Finance Ideas, over de actualisatie van de financiele doorrekeningen van de Nationale Prestatieafspraken. Diverse afwegingen en kanttekeningen komen aan bod.

VTW Actueel - In gesprek met BZK
Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Gijs Zeestraten, afdelingshoofd Corporaties bij de directie Woningmarkt van het ministerie BZK, over de ontwikkelingen in de sector.

VTW Actueel - Realisatiegraad van corporaties
Eelkje van de Kuilen en Frank Roerdinkholder in gesprek met Maarten van Heugten, afdelingsmanager bij de Autoriteit Woningcorporaties, over de realisatiegraad van corporaties.


Terug