Vooraankondiging Congres Toezicht houden in de toekomst 29 mei a.s.

Op vrijdag 29 mei 2015 organiseert de VTW samen met vijf andere toezichthouderverenigingen wederom het congres 'Toezichthouden in de toekomst.'

U bent van harte uitgenodigd om op deze bijeenkomst met collega's van gedachten te wisselen over het thema: 'Onder het vergrootglas. Transparante samenleving'.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 29 mei 2015 in het meetingscentrum van Burgers Zoo, Antoon van Hooffplein 1 te Arnhem tussen 09.30 en 17.00 uur. 

Programma bijeenkomst
In de ochtend zullen drie enthousiaste sprekers, o.a. prof. dr. Mark van Vugt en prof. dr. Harry Kunneman, vanuit verschillende invalshoeken ingaan op het thema van de dag 'Onder het vergrootglas, transparante samenleving' met als metafoor het dierenrijk. Halverwege de ochtend zal onder leiding van dagvoorzitter Sofie van den Enk een spannende elevator pitch plaatsvinden met de voorzitters van de zes verenigingen.

In de middag kunt u kiezen uit een 4-tal workshops of één van de twee verdiepingsseminars. De workshops en seminars zullen elk met een eigen accent ingaan op het thema. De middag zal worden afgesloten met een mystery guest.

Kosten bijeenkomst De kosten bedragen € 295,- (excl. BTW) voor leden van een van de zes toezichthoudende verenigingen en € 495,- (excl. BTW) euro voor niet-leden.

Aanmelden
Meld u via www.toezichtintoekomst.nl aan om Dag van het Toezicht 2015 bij te wonen.


Terug