Voorzitter bestuur bij VTW – via Whyz Executive Search

In het bestuur van de VTW ontstaat een vacature voor de voorzitter per juni 2023. Wij nodigen u van harte uit om te solliciteren als u zich herkent in het profiel. De reactietermijn loopt tot 14 april.

De Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) is de beroepsvereniging van en voor ruim 1.200 leden die als commissaris samen meer dan 1.350 interne toezichtfuncties uitoefenen bij ongeveer 276 woningcorporaties. De VTW behartigt de belangen en bevordert de kwaliteit en de ontwikkeling van het interne toezicht.

Profiel voorzitter bestuur

Als voorzitter bestuur ben je een natuurlijk boegbeeld van de VTW voor de leden en de stakeholders. Je beweegt je gemakkelijk in Den Haag en andere netwerken in het belang van VTW.

De tijdsbesteding voor de functie van voorzitter is vergelijkbaar met die van een rol als voorzitter raad van commissarissen van een corporatie. De benoeming als voorzitter telt niet mee in het totaal van het aantal wettelijk toegestane rollen (limiteringsregeling).

Informatie

VTW werkt samen met Whyz Executive Search in de search naar een voorzitter bestuur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelien Zuidema via vacature.vtw@whyz.nl Download het uitgebreide profiel via https://www.whyz.nl/vacatures/vtw/  Reageren kan tot en met 14 april 2023.


Terug