Save the date: Dialoogtafels ‘Solidariteit in de corporatiesector’ - woensdag 24 mei 2023

Op woensdag 24 mei organiseert de VTW samen met Aedes een avondbijeenkomst over ‘solidariteit in de corporatiesector’. We gaan op deze avond tijdens meerdere dialoogtafels met elkaar in gesprek aan de hand van 4 verschillende concrete casussen. Commissarissen zijn van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. Aedes nodigt voor deze bijeenkomst bestuurders uit.

De Governancecode Woningcorporaties bevat sinds 2023 een nieuwe (‘pas toe’) bepaling 2.2 waarin de uitgangspunten over onze onderlinge solidariteit zijn verankerd. Maar hoe vullen we dat in de praktijk in om de grote maatschappelijke opgaven van dit moment samen te realiseren?

Een verrassende spreker zal de bijeenkomst inleiden. Daarna begeleiden VTW-voorzitter Guido van Woerkom en Aedes-voorzitter Martin van Rijn de bijeenkomst verder. Aan de dialoogtafels gaan we openhartig met elkaar in gesprek, wisselen we ervaringen uit en inspireren we elkaar. We kijken of we gezamenlijk tot nieuwe inzichten en ideeën kunnen komen over welke betekenis en invulling we geven aan solidariteit in de praktijk. De opzet is niet elkaar overtuigen. Laten we kijken of we als bestuurders, commissarissen en organisaties dichter bij elkaar kunnen komen.

Voor wie: bestuurders en commissarissen
Wanneer: woensdag 24 mei 2023
Waar: Van der Valk hotel Breukelen (Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen)
PE punten: 2

Inloop: 17.00 uur met broodjes en warme snack
Programma: 17.30 – 20.30 uur (incl. pauze)
Afsluiting: 20.30 uur gevolgd door een borrel

Het definitieve programma ontvangt u begin mei.


Terug