Twee vacatures lid Programmaraad VTW Academie

De VTW is op zoek naar twee nieuwe leden voor de Programmaraad van de VTW Academie. De programmaraad monitort de kwaliteit van het opleidingsaanbod van de VTW Academie en zij geeft input over het curriculum van het aanbod, opdat dit aanbod actueel en relevant blijft voor de leden van VTW. Zij functioneert tevens als klankbord voor de leiding van de VTW Academie inzake het bestaande en te ontwikkelen curriculum.

De programmaraad komt twee keer bij jaar bij elkaar en adviseert de leiding van de VTW Academie gevraagd en ongevraagd onafhankelijk advies over haar opleidingsaanbod. 

Meer informatie

profielschets
De profielschets voor de twee leden van de programmaraad kunt u hier vinden. De programmaraad heeft behoefte aan de raadsleden met competenties in de vetgedrukte domeinen.

inhoudelijke informatie
Voor meer informatie over de vacatures kunt u contact opnemen met de voorzitter van de programmaraad, Maarten van de Donk (06 28 27 97 50).

selectieprocedure
U kunt uw interesse voor deze vacature voor lid Programmaraad kenbaar maken door vóór 22 januari 2022 een korte motivatiemail en een CV te sturen aan: Bronia Vermaas, directeur VTW via bureau@vtw.nl.


Terug