Heeft u uw PE over 2022 al geregistreerd bij de VTW?

Leden van de VTW hebben met elkaar afgesproken om ieder jaar een minimum aantal uren te besteden aan permanente educatie (PE) gericht op de ontwikkeling als corporatiecommissaris én om dit te registreren bij de VTW. Bijna 85% van de leden heeft al aan deze lidmaatschapseis voldaan. Heeft u nog niet al uw PE voor 2022 geregistreerd, dan vragen wij u dit uiterlijk 31 december 2022 alsnog te doen.

Bent u in 2022 het gehele jaar commissaris dan gaat het om een minimum van 5 uur (dit is 5 PE punten). Bent u in 2022 minder dan 12 maanden commissaris, dan geldt dit naar rato. Meer informatie vindt u op de VTW-website.

PE registreren?
Hiervoor logt u in via de Leden Login en klikt u op op 'PE punten toevoegen'. Daarna kiest u voor handmatig PE punten toevoegen of voor automatisch PE punten toevoegen door het selecteren van een PE activiteit. In het laatste geval worden de velden automatisch ingevuld. Dit is echter alleen mogelijk als de PE-activiteit op PE-aanbod staat of heeft gestaan.
Na het verversen van uw scherm (Ctrl+F5) vindt u uw opgave terug in 'PE punten', zowel onder ‘PE lidmaatschapseis’ als onder ‘Overzicht PE-punten’. En kunt u overzichten uitprinten en/of exporteren naar Excel ten behoeve van het RvC-jaarverslag 2022.

Nog PE volgen?
Komt u nog PE punten tekort dan wijzen wij u graag op de online colleges van de VTW Academie (1 tot 2 PE punten) die u op elk gewenst tijdstip kan volgen. Kijk voor het aanbod van andere aanbieders onder PE aanbod op onze website.


Terug