Aanbod incompany Masterclasses

Wist u dat alle VTW Masterclasses ook incompany worden aangeboden en dat u hiervoor ook PE-punten kunt behalen? Incompany met de gehele RvT/RvC en eventueel de Directeur/Bestuurder erbij is uiterst effectief. U krijgt maatwerk, toegesneden op uw eigen corporatie. Tevens is het goed voor de teamvorming. En door ook de Directeur/Bestuurder te betrekken kunt u ter plekke goed met elkaar sparren en kennis uitwisselen, daarbij de expertise van de docent betrekkend.

Alle reguliere Masterclasses van de VTW worden incompany aangeboden. Voor een totaaloverzicht van de onderwerpen kunt u hier klikken. Het programmamanagement van de incompany Masterclasses is in handen van Governance University Advisory.

Deelnemende corporaties worden na afloop altijd gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. Daaruit blijkt tot nu toe een waardering van de incompany Masterclasses met een gemiddeld cijfer van 8,5. Er zijn quotes gegeven zoals ‘ Deze Masterclass was een verademing’ en ‘Meest interessant is de discussie tijdens de bijeenkomst naar aanleiding van de informatie’.

De incompany Masterclasses sluiten aan bij de wensen van de woningcorporatiesector tot verdere professionalisering van het intern toezicht in het algemeen. Het maatwerk karakter van de incompany Masterclasses verzekert dat aandacht zal worden besteed aan de specifieke vragen en behoeften die leven bij de desbetreffende RvC/RvT.

VTW heeft voor de invulling van haar incompany aanbod Governance University Advisory geselecteerd vanwege haar specifieke deskundigheid op het gebied van governance en haar jarenlange ervaring met opleidingen, onderzoek en advies in de woningcorporatie sector. mr drs. Wendy de Jong, senior partner van Governance University Advisory en zelf voormalig commissaris bij woningcorporaties: “Voordeel van incompany opleidingen is bijvoorbeeld, dat naast de commissarissen ook bestuurders kunnen aanschuiven. Het proces wordt dan gezamenlijk beleefd en op maat toegesneden op de betreffende woningcorporatie. Met wat huiswerk vooraf door ons als begeleiders kunnen de specifieke uitdagingen van de corporatie in één adem worden meegenomen in de kennisoverdracht.”

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. drs. Wendy de Jong van Governance University Advisory (T 0343 476173 M 06 53769782 E dejong@guadvisory.nl).

Meer informatie over Governance University Advisory kunt u op de website www.governanceuniversityadvisory.nl.


Terug