VTW Academie: Blended learning programma Boardroom Dynamics

Binnen en buiten de boardroom spelen zich voortdurend groepsdynamische processen af tussen de RvC en de bestuurder. Plannen en voorstellen worden ingeleid en beoordeeld, er wordt gespard met de bestuurder en er worden vergaderpunten besproken. Dit samenspel tussen verschillende personen moet uiteindelijk tot goede beslissingen leiden.

Het meerdaagse programma ‘Boardroom dynamics’ van de VTW Academie zorgt dat commissarissen meer inzicht krijgen in het proces in de boardroom, zodat ze dit positief kunnen inzetten bij hun werk. Er wordt ingegaan op hoe deze processen te herkennen zijn en hoe u de processen in goede banen kunt leiden. De masterclass bestaat uit een deel theorie aan de hand van het volgen van een online college, een live simulatie waarin de theorie naar de praktijk wordt gebracht en tot slot een online terugkomsessie met de gehele groep.

Kortom dit meerdaagse programma bestaat uit een unieke combinatie van fysiek en online leren. U kunt zich nog aanmelden voor de editie op dinsdag 6 en 13 december 2022. Kijk voor meer informatie op de website van de VTW Academie en schrijf u snel in voor dit blended programma.


Terug