Reminder: VTW ledencongres op 7 oktober a.s. Schrijf u snel in, de deelsessies lopen vol

Nog niet aangemeld voor het VTW jubileumcongres van 7 oktober a.s.? Wees er snel bij, want de deelsessies lopen vol!

Op 7 oktober a.s. gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van het toezicht én kijken we feestelijk terug op 20 jaar VTW. Als lid van de VTW mag u hierbij zeker niet ontbreken! In het kader van dit jubileumjaar hebben we zeven regionale bijeenkomsten georganiseerd en ontvangt u binnenkort de jubileumeditie van de VTW Special bij uw thuis. We sluiten het lustrumjaar af met het ledencongres, dat een extra feestelijk tintje heeft.

Jubileumcongres 7 oktober
We hebben een fraai programma voor u gemaakt, waarbij de verdieping van uw werk als toezichthouder centraal staat. Jacobine Geel is onze dagvoorzitter en zij zal ons door het programma leiden. Na de opening geven Anne-Jo Visser en Meike Bokhorst keynote speeches over de ontwikkeling van het intern toezicht en de relatie met de huurder.

Sessies
Na het plenaire deel zijn er twee rondes met inspirerende en verdiepende werksessies. U kiest uit het grote en gevarieerde aanbod twee sessies die u wilt volgen. Het overzicht met de inhoud van de sessies vindt u in de bijlage.

Afscheid Albert Kerssies
Na afloop van het congres is er gelegenheid om tijdens de borrel afscheid te nemen van onze voormalige directeur Albert Kerssies, die na ruim 14 jaar VTW in juni 2022 wethouder is geworden.

Programma
09.30 uur Inloop
10.00 uur Plenaire opening en welkom keynote sprekers
11.15 uur Korte koffiepauze
11.30 uur Keuzesessie 1
12.30 uur Netwerklunch
14.00 uur Keuzesessie 2
15.00 uur Plenair einde
15.30 uur Hapje en drankje & persoonlijk afscheid Albert Kerssies
17.00 uur Einde programma

Het jubileumcongres vindt plaats bij Fort Voordorp in Groenekan.

Als lid van de VTW heeft u reeds een uitnodiging ontvangen via de mailing. Meld u snel aan!


Terug