VTW Academie: vernieuwd online college 'De wereld van de woningcorporatie'

Bent u als commissaris nieuw in de wereld van volkshuisvesting? Het online college ‘De wereld van de woningcorporatie’ geeft u inzicht in de achtergrond van een woningcorporatie en geeft aandacht aan de governance bij woningcorporaties. Het college geeft u als commissaris een beter beeld van het werkveld en welke rol u als commissaris vervult in de corporatie.

Drs. Marjolein Sulter en Sjoerd Hooftman nemen u in het eerste deel van het online college mee in de herkomst en positie van de woningcorporatie, de doelgroep en de omgeving. Wat is de maatschappelijke opdracht van de woningcorporaties? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Het tweede deel gaat specifiek in op de rol en taken van de RvC, de positie van huurders(organisaties), verantwoording en controle.

Het online college kunt u volgen waar en wanneer u het past. In slechts 1,5 uur krijgt u een beter beeld over de wereld van de woningcorporatie. Daarnaast levert het college u tevens 1 PE punt op. U kunt het college zelf eenvoudig aanschaffen (kosten: € 125,-) en direct bekijken!


Terug