Agenda VTW najaar 2022

De komende maanden bent u van harte welkom bij één van de vele bijeenkomsten van de VTW. In september hebben we vier regionale bijeenkomsten (Arnhem, Amsterdam, Gouda en Roermond). In oktober ons ledencongres en een bijeenkomst met minister Hugo de Jonge en in november de themabijeenkomst en de Algemene Ledenvergadering. Hieronder vindt u meer informatie over onze komende activiteiten.

VTW Jubileumtour Regionale Bijeenkomsten 2022: ‘De toekomst van het toezicht in de corporatiesector’
Donderdag 8 september: Vivare in Arnhem

Donderdag 15 september: Ymere in Amsterdam

Donderdag 22 september: Mozaïek Wonen in Gouda

Donderdag 29 september: Wonen Limburg in Roermond

VTW Jubileumcongres 7 oktober 2022
De VTW bestaat 20 jaar! Dat vieren we met een feestelijk jubileumcongres op vrijdag 7 oktober 2022 in Fort Voordorp in Groenekan. Als lid van de VTW heeft u hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen. Binnenkort ontvangen de leden die zich nog niet hebben ingeschreven een reminder met uitnodiging. Zet de datum alvast in uw agenda. 

Save the date: Werkbezoek minister Hugo de Jonge op maandag 17 oktober (o.v.)
Minister De Jonge wil graag met VTW-leden in gesprek over zijn plannen voor de volkshuisvesting en uw input horen over de vraagstukken en dilemma's in de corporatiesector. We combineren dit met een werkbezoek aan een corporatie. We zijn bezig met de voorbereidingen hiervoor. De datum is onder voorbehoud hiervoor gereserveerd is, is maandag 17 oktober 2022. Noteer deze datum alvast met potlood in uw agenda. U ontvangt zo snel mogelijk meer informatie. 

Themabijeenkomst Conceptueel Bouwen en ALV op 22 november 2022
Op 22 november bent u van harte welkom op onze themabijeenkomst en Algemene Ledenvergadering bij Van der Valk in Veenendaal. De themabijeenkomst staat in het teken van Conceptueel Bouwen. Aansluitend zal de gebruikelijke najaars ALV plaatsvinden. U ontvangt als lid van de VTW hiervoor nog een uitnodiging. 

Heeft u goede voorbeelden van conceptueel bouwen en wilt u deze delen in de themabijeenkomst? Neem dan contact op met Hans Geurts, senior beleidsmedewerker via h.geurts@vtw.nl of 06 46 87 99 28.


Terug