Platform31: Versneld aanleggen van warmtenetten voor sociale huurwoningen

Wie warmtenetten voor 2,4 miljoen sociale huurwoningen versneld wil aanleggen heeft zijn transitiepartners nodig. Hoe werken corporaties, gemeenten en warmtebedrijven samen? Platform31 ontwikkelde in opdracht van Aedes en het G40-stedennetwerk de Tool Samen versnellen met warmtenetten om beslissers en hun ondersteuners van de drie partijen te helpen in hun aanpak.

Bewoners voelen de stijgende energieprijzen stevig in hun portemonnee en kijken kritisch mee met de aanpak van de warmtetransitie. Om een goed aanbod bij hen neer te leggen en voldoende mensen enthousiast te krijgen voor warmtenetten, hebben corporaties, gemeenten en warmtebedrijven elkaar hard nodig. Dat vraagt om samenwerking tussen drie partijen die heel verschillend opereren. Weten ze elkaar goed te vinden? Met de Tool navigeert u langs doorbraakmomenten in het proces en leert u de afwegingen beter kennen.

Meer informatie
Volledige nieuwsbericht van Platform31

Direct naar de downloadpagina Tool Samen versnellen met warmtenetten (pdf, 12,5MB, Platform31 vraagt u om uw gegevens in te vullen voor de download beschikbaar komt)


Terug