Agenda VTW: Save the date voor het ledencongres op 7 oktober a.s. + regionale bijeenkomsten september

Zoals u ongetwijfeld weet, bestaat de VTW in 2022 20 jaar. Reden voor een feestje - met een stevige inhoud! Op vrijdag 7 oktober a.s. is het jubileumcongres over de Toekomst van het toezicht. Save the date alvast; vanaf eind volgende week kunt u als lid van de VTW inschrijven voor het congres. Daarnaast organiseren we in september nog vier regionale bijeenkomsten, waarbij u van harte welkom bent!

Ledencongres
Na de opening door dagvoorzitter Jacobine Geel zijn er keynote speeches van Anne-Jo Visser en Meike Bokhorst. Daarna kunt u verschillende deelsessies volgen, gegeven door gerenommeerde experts, over o.a. strategisch partnerschap met wijze toezichthouders; de reflexieve commissaris, zelfevaluatie; zelfreflectie; de governance van lokale netwerken; de blikverruimende toezichthouder; de toezichtsvisie; extern toezicht; en toezicht in de praktijk. U krijgt veel inspirerende voorbeelden én we gaan uiteraard met elkaar in gesprek over de toekomst van het toezicht. 

Het jubileumcongres vindt plaats in Fort Voordorp in Groenekan, vanaf 10.00 uur. Aan het einde van het programma, om 15.30 uur, is de afscheidsborrel voor voormalig directeur Albert Kerssies. EInd volgende week krijgt u als lid van de VTW een uitnodigingsmail met het programma en wordt de aanmelding geopend. We rekenen op uw komst!

Regionale bijeenkomsten september
De VTW heeft in juni al regionale bijeenkomsten georganiseerd in Ommen, Heerenveen en Bergen op Zoom. Alle donderdagen in september gaan we opnieuw op pad met de VTW-bus om met toezichthouders in de regio in gesprek te gaan.

Data en locaties                            

8 september 2022 bij Vivare in Arnhem
15 september 2022 bij Ymere in Amsterdam
22 september 2022 bij Mozaïek Wonen in Gouda
29 september 2022 bij Wonen Limburg in Roermond

Meer informatie en aanmelden via de VTW Agenda

Impressies van de eerdere bijeenkomsten:

2 juni in Ommen // 16 juni in Heerenveen // 23 juni in Bergen op Zoom

 


Terug