VTW Academie: Traineeplekken gezocht voor aankomende commissarissen

De VTW Academie is op zoek naar Raden van Commissarissen die een stageplek beschikbaar willen stellen voor een aankomend commissaris. Na acht succesvolle edities start de VTW Academie aankomende december met de negende leergang voor aankomende commissarissen bij woningcorporaties. Deze leergang is bedoeld voor mensen die gemotiveerd zijn om commissaris bij een woningcorporatie te worden en zich daar goed op willen voorbereiden.

De leergang bestaat uit acht opleidingsdagen, verspreid over één jaar. Kennis en vaardigheden op het gebied van governance en inzicht in de sector en in woningcorporaties zijn de rode draden in deze opleiding. De opleidingsdagen worden gecombineerd met een traineeship van een jaar bij een Raad van Commissarissen. 

Haal een frisse blik binnen
Voor uw RvC is het wellicht een mooie mogelijkheid om een frisse blik binnen te halen en om nieuwe inzichten te krijgen. Het is gebruikelijk om samen met de trainee een stageopdracht te formuleren die ook voor uw RvC of corporatie van betekenis is. De sector volkshuisvesting helpt u met het leveren van een bijdrage aan de kwaliteitsbevordering van nieuwe commissarissen. Staat u hiervoor open, laat het ons dan weten. De VTW Academie komt dan graag met u in contact! 

Heeft of kent u een interessante kandidaat?
Mocht u daarnaast nog iemand uit uw netwerk weten die interesse heeft in een toekomstig commissariaat? Of komt u in uw wervings- en selectietraject een interessante kandidaat tegen die met deze leergang beter beslagen ten ijs zou komen? Geïnteresseerden die zich willen verdiepen in dit vak kunnen deze interesse aangeven bij de VTW Academie.


Terug