VTW Academie: Een incompany opleiding voor uw organisatie?

Wist u dat het ook mogelijk is om bij de VTW Academie een incompany opleiding voor uw Raad van Commissarissen aan te vragen? Een op maat gemaakt programma dat wordt afgestemd op de specifieke vragen en behoeften vanuit de RvC. De VTW Academie brengt u graag in contact met een passende expert, met wie u vervolgens zelf het programma, de opzet, thematieken en data afstemt.

Een diversiteit aan thema’s is mogelijk. Te denken valt hierbij aan allianties en samenwerkingen, toezichthouden als team, integriteitsvraagstukken, waardegedreven toezicht en het samenspel tussen RvT en RvB. Het is daarnaast ook mogelijk om met uw raad een reguliere masterclass binnen het bestaande programma van de VTW Academie incompany af te nemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn rondom het aanvragen van een maatwerk programma voor uw Raad van Commissarissen en de thema’s die voor u van belang zijn? Kijk dan op de website van de VTW Academie en vul het contactformulier in. Dan neemt de VTW Academie zo snel mogelijk contact met u op.


Terug