Vertrek Albert Kerssies bij de VTW ; vacature voor directeur geopend

Albert Kerssies vertrekt als directeur van de VTW. Hij is voorgedragen als wethouder in de gemeente Waddinxveen, waar hij op dit moment al raadslid is. Albert is vanaf 2008 de eerste directeur van de VTW geweest. De vacture voor de functie van directeur VTW is geopend.

Voorzitter Guido van Woerkom: “Allereerst feliciteren wij als bestuur Albert van harte met deze nieuw stap in zijn carrière. Albert heeft de afgelopen veertien jaar veel betekend voor de VTW. De vereniging is onder zijn leiding uitgegroeid tot een betekenisvolle en soepel lopende organisatie met een professioneel bureau dat onze leden op alle aspecten van het toezichthouden ondersteunt. In 2008 was 55% van de commissarissen lid en nu is 99% van het aantal commissarissen bij de VTW aangesloten. Albert heeft er ook aan bijgedragen dat er voor de VTW vele interessante samenwerkingsverbanden zijn ontstaan. Uiteraard vinden we het jammer dat hij weg gaat, maar we begrijpen zijn keuze om de uitdaging van bestuurder van zijn gemeente aan te gaan."

Albert Kerssies (foto: Mark Prins fotografie www.markprins.nl)

Vacature nieuwe directeur VTW
De werving- en selectieprocedure voor een nieuwe directeur is gestart. Het bestuur heeft Mette Vernooij bereid gevonden de komende periode als interim-directeur de taken van Albert over te nemen. Mette is een ervaren (interim)bestuurder, met veel ervaring in de volkshuisvesting. Zij kent de VTW ook goed vanuit eerdere werkzaamheden en momenteel is zij ook lid van de VTW.

De VTW werkt samen met Whyz Executive Search in het werving- en selectietraject. De vacaturetekst en de profielschets kunt u hieronder vinden. U kunt tot 26 juni a.s. reageren. 

Vacature directeur VTW


Terug